Preduzeće OKOV CENTAR, osnovano 2004. godine, specijalizovano je za uvoz i distribuciju pratećeg okova i galanterije za izradu nameštaja domaćih i stranih proizvođača po najpristupačnijim cenama.

Osnovni postulat našeg poslovanja je postati prvi izbor kupcima i pouzdan partner poslovnim subjektima sa kojima sarađujemo. Rad temeljimo na kvalitetu, poverenju, inovativnosti, razumevanju potreba kupaca i zadovoljstvu ljudi iz našeg poslovnog okruženja.

Naš cilj je zadovoljenje potreba i najzahtevnijih kupaca. Vrednost na kojoj baziramo poslovanje već dugi niz godina je obezbediti kupcu vrhunsku uslugu, najboljeg kvaliteta, kroz pažljivo odabran asortiman proizvoda.

Kako doći do naših proizvoda?

Kako izabrati proizvod?

Proizvodi su grupisani u odgovarajuće kategorije, a svaka od glavnih kategorija sadrži određeni broj podkategorija. Klikom na svaku od njih možete imati uvid u njen sadržaj. Na taj način tražite željeni proizvod. Ukoliko ne znate u kojoj kategoriji da tražite određeni proizvod, možete iskoristiti polje za pretragu.

Kako poručiti proizvod?

Svi korisnici koji žele da poruče neki proizvod, mogu poručiti putem mail-a ili putem telefonskog poziva. Tada možete saznati najtačnije informacije što se tiče cene i ostalih informacija samih proizvoda.

Kako dostavljamo robu?

Proizvode koje ste poručili putem telefona ili e-maila možemo vam dostaviti putem kuriske službe ili možete doći do našeg maloprodajnog objekta koji se nalazi u Nišu na adresi Bitoljska 1.

U čemu smo profesionalci
Sudopere i slavine
Aluminijumski profili
Kuhinjski program
Šarke